ТИПКАЛО ЗА ИТЕН СТОП, ГЛАВА, MPET3-11R 12295 ABB

958 ден

ТИП-ДЕЛ ЗА МОДУЛАРЕН ИТЕН СТОП,ГЛАВА,СО ЗАДРШКА; МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА; СВЕТЛЕЧКО/ДАЛИ МОЖЕ-НЕ/ДА; ЗАШТИТА-НАПРЕД IP66; ДИЈАМЕТАР-f22mm; ПАКУВАЊЕ-1 ПАР.

Опис

СЕРТИФИКАТ:
КАТАЛОГ: https://new.abb.com/products/1SFA611523R1001/mpet4-10r