НОСЕЧКИ ЕЛЕМЕНТ ЗА ТИПКАЛО MCBH-00 12300(1SFA611605R1100) ABB

50 ден

ТИП: НОСЕЧКИ ЕЛЕМЕНТ ЗА МОДУЛАРНО ТИПКАЛО; БРОЈ НА ЕЛЕМЕНТИ: 3; МАТЕРИЈАЛ: ПЛАСТИКА; ПАКУВАЊЕ: 10 пар.