ТИПКАЛО ЗЕЛЕНО, ГЛАВА, MP1-10G 12279 ABB

274 ден

ТИП-ДЕЛ ЗА МОДУЛАРНО ТИПКАЛО,ГЛАВА,МОМЕНТАЛНО; МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА; СВЕТЛЕЧКО/ДАЛИ МОЖЕ-НЕ/ДА; ЗАШТИТА-НАПРЕД IP66; ДИЈАМЕТАР-f22mm; ПАКУВАЊЕ-1 ПАР.