СИГНАЛНА СИЈАЛИЦА Ф22 CL2-523Y ЖОЛТА LED 220 V AC 78807 ABB

495 ден

ТИП-КОМПАКТНА LED СИЈАЛИЦА;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-230VAC;
НОМИНАЛНА СТРУЈА: 0,17А
ЗАШТИТА-НАПРЕД IP66, НАЗАД IP20;
ДИЈАМЕТАР-f22mm;
ПАКУВАЊЕ-10 ПАР.