ТИПКАЛО КОМП. ЖОЛТО,1NO,CP1-10Y-10 22615 ABB

333 ден

ТИП-КОМПАКТНО ТИПКАЛО,МОМЕНТАЛНО;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
НОМИНАЛНА СТРУЈА-1A(240V AC),0.3A(24 V DC);
МАКСИМАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-300V(AC/DC);
ПОМОШНИ КОНТАКТИ- 1NO;
ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОМОШНИ КОНТАКТИ-НЕ МОЖЕ;
СВЕТЛЕЧКО/ДАЛИ МОЖЕ-НЕ/ДА;
ЗАШТИТА-НАПРЕД IP66, НАЗАД IP20;
ДИЈАМЕТАР-f22mm;
ПАКУВАЊЕ-10 ПАР.

125002 Brand: