ТИПКАЛО КОМП. ЦРВЕНО,1NC, CP1-10R-01 22611 ABB

333 ден

ТИП-КОМПАКТНО ТИПКАЛО,МОМЕНТАЛНО;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
НОМИНАЛНА СТРУЈА-1A(240V AC),0.3A(24 V DC);
МАКСИМАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-300V(AC/DC);
ПОМОШНИ КОНТАКТИ- 1NC;
ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОМОШНИ КОНТАКТИ-НЕ МОЖЕ;
СВЕТЛЕЧКО/ДАЛИ МОЖЕ-НЕ/ДА;
ЗАШТИТА-НАПРЕД IP66, НАЗАД IP20;
ДИЈАМЕТАР-f22mm;
ПАКУВАЊЕ-10 ПАР.

125000 Brand: