ТИПКАЛО КОМП.Ф22, НЕПОВРАТНО ЦРВЕНО, 1NC, MB200FK EMAS

175 ден

ТИП-КОМПАКТНО ТИПКАЛО,НЕПОВРАТНО;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
НОМИНАЛНА СТРУЈА-3A(240V AC);
МАКСИМАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-230VAC;
ПОМОШНИ КОНТАКТИ- 1NC;
ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОМОШНИ КОНТАКТИ-НЕ МОЖЕ;
СВЕТЛЕЧКО/ДАЛИ МОЖЕ-НЕ/НЕ;
ЗАШТИТА-IP50;
ДИЈАМЕТАР-f22mm;
ПАКУВАЊЕ-1 ПАР.

125108 Brand: