ТИПКАЛО КОМП.Ф22 ЗА ИТЕН СТОП СО НАТПИС, Ф40, 1NC, MB200EE EMAS

197 ден

ТИП-КОМПАКТНО ТИПКАЛО ЗА ИТЕН СТОП- ПЕЧУРКА 40mm, СО ЗАДРШКА;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
НОМИНАЛНА СТРУЈА-3A 240V AC;
МАКСИМАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-250V(AC);
ПОМОШНИ КОНТАКТИ- 1NO+1NC;
ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОМОШНИ КОНТАКТИ-НЕ МОЖЕ;
СВЕТЛЕЧКО/ДАЛИ МОЖЕ-НЕ/НЕ;
ЗАШТИТА-IP50;
ДИЈАМЕТАР-f22mm;
ПАКУВАЊЕ-1 ПАР.

125110 Brand: