ТИПКАЛО КОМП.Ф22, ЖОЛТО, 1NO, MB100DS EMAS

145 ден

ТИП-КОМПАКТНО ТИПКАЛО,МОМЕНТАЛНО;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
НОМИНАЛНА СТРУЈА-3A(240V AC);
МАКСИМАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-230VAC;
ПОМОШНИ КОНТАКТИ- 1NC;
ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОМОШНИ КОНТАКТИ-НЕ МОЖЕ;
СВЕТЛЕЧКО/ДАЛИ МОЖЕ-НЕ/НЕ;
ЗАШТИТА-IP50;
ДИЈАМЕТАР-f22mm;
ПАКУВАЊЕ-1 ПАР.

125102 Brand: