ТИПКАЛО НА ДОПИР,КОМП.Ф22, 1NC,МОМ.,(10-30)V DC,PNP-NO,M12 КОН.,SCB22MP1PSX EMAS

1.386 ден

ТИП-КОМПАКТНО ТИПКАЛО,МОМЕНТАЛНО, НА ДОПИР;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
НОМИНАЛНА СТРУЈА-1A(240V AC),0.3A(24 V DC);
МАКСИМАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-10-30VDC;
ПОМОШНИ КОНТАКТИ- 1NC;
ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОМОШНИ КОНТАКТИ-НЕ МОЖЕ;
СВЕТЛЕЧКО/ДАЛИ МОЖЕ-НЕ/ДА;
ЗАШТИТА-НАПРЕД IP66, НАЗАД IP20;
ДИЈАМЕТАР-f22mm;
ПАКУВАЊЕ-1 ПАР.

125088 Brand: