ТИПКАЛО КОМП.Ф22, НЕПОВРАТНО ЗЕЛЕНО, 1NO, MB100FY EMAS

175 ден

ТИП-КОМПАКТНО ТИПКАЛО,НЕПОВРАТНО; МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА; НОМИНАЛНА СТРУЈА-3A(240V AC); МАКСИМАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-230VAC; ПОМОШНИ КОНТАКТИ- 1NC; ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОМОШНИ КОНТАКТИ-НЕ МОЖЕ; СВЕТЛЕЧКО/ДАЛИ МОЖЕ-НЕ/НЕ; ЗАШТИТА-IP50; ДИЈАМЕТАР-f22mm; ПАКУВАЊЕ-1 ПАР.