ТИПКАЛО ЗА ИТЕН СТОП Ф40 CE4T-10R-11 29779 ABB

579 ден

ТИП-КОМПАКТНО ТИПКАЛО ЗА ИТЕН СТОП- ПЕЧУРКА 40mm, СО ЗАДРШКА;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
НОМИНАЛНА СТРУЈА-1A(240V AC),0.3A(24 V DC);
МАКСИМАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-300V(AC/DC);
ПОМОШНИ КОНТАКТИ- 1NO+1NC;
ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОМОШНИ КОНТАКТИ-НЕ МОЖЕ;
СВЕТЛЕЧКО/ДАЛИ МОЖЕ-НЕ/НЕ;
ЗАШТИТА-НАПРЕД IP66, НАЗАД IP20;
ДИЈАМЕТАР-f22mm;
ПАКУВАЊЕ-10 ПАР.

125009 Brand: