СИГНАЛНА СИЈАЛИЦА Ф22 CL2-502Y ЖОЛТА LED 24 V AC/DC 78791 ABB

800 ден

ТИП-КОМПАКТНА LED СИЈАЛИЦА;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-24VAC/DC;
НОМИНАЛНА СТРУЈА: 0,16А
ЗАШТИТА-НАПРЕД IP66, НАЗАД IP20;
ДИЈАМЕТАР-f22mm;
ПАКУВАЊЕ-10 ПАР.

Compare