ПЛАСТИЧЕН КАНАЛ ПОДЕН 75×18(ШXВ), MUTLUSAN

223 ден

МАТЕРИЈАЛ-ПВЦ(UL 94 V0); БОЈА-СИВА(RAL 7035); ТИП-НЕПЕРФОРИРАН ЗА НА ПОД; ДИМЕНЗИИ-75x18mm; ДОЛЖИНА-2m; ПАКУВАЊЕ- 60m.