ПЛАСТИЧЕН КАНАЛ САМОЛЕПЛИВ 25×25(ШXВ), MUTLUSAN

57 ден

МАТЕРИЈАЛ-ПВЦ(UL 94 V0); БОЈА-БЕЛА; ТИП-НЕПЕРФОРИРАН САМОЛЕПЛИВ ЗА ОГ МОНТАЖА; ДИМЕНЗИИ-25x25mm; ДОЛЖИНА-2m; ПАКУВАЊЕ-50m.