ПЛАСТИЧЕН КАНАЛ ПОДЕН 90×20(ШXВ), MUTLUSAN

340 ден

МАТЕРИЈАЛ-ПВЦ(UL 94 V0); БОЈА-СИВА(RAL 7035); ТИП-НЕПЕРФОРИРАН ЗА НА ПОД; ДИМЕНЗИИ-90x20mm; ДОЛЖИНА-2m; ПАКУВАЊЕ- 40m.