ПЛАСТИЧЕН КАНАЛ НЕПЕРФОРИРАН 80×40(ШXВ), MUTLUSAN

189 ден

МАТЕРИЈАЛ-ПВЦ(UL 94 V0); БОЈА-БЕЛА; ТИП-НЕПЕРФОРИРАН ЗА ОГ МОНТАЖА; ДИМЕНЗИИ-80x40mm; ДОЛЖИНА-2m; ПАКУВАЊЕ-30m.