ПЛАСТИЧЕН КАНАЛ САМОЛЕПЛИВ 25×16(ШXВ), MUTLUSAN

47 ден

МАТЕРИЈАЛ-ПВЦ(UL 94 V0); БОЈА-БЕЛА; ТИП-НЕПЕРФОРИРАН САМОЛЕПЛИВ ЗА ОГ МОНТАЖА; ДИМЕНЗИИ-25x16mm; ДОЛЖИНА-2m; ПАКУВАЊЕ-80m.