ПЛАСТИЧЕН КАНАЛ САМОЛЕПЛИВ 20×20(ШXВ), MUTLUSAN

36 ден

МАТЕРИЈАЛ-ПВЦ(UL 94 V0); БОЈА-БЕЛА; ТИП-НЕПЕРФОРИРАН САМОЛЕПЛИВ ЗА ОГ МОНТАЖА; ДИМЕНЗИИ-20x20mm; ДОЛЖИНА-2m; ПАКУВАЊЕ-156m.