ПЛАСТИЧЕН КАНАЛ НЕПЕРФОРИРАН 40×25(ШXВ), MUTLUSAN

62 ден

МАТЕРИЈАЛ-ПВЦ(UL 94 V0); БОЈА-БЕЛА; ТИП-НЕПЕРФОРИРАН ЗА ОГ МОНТАЖА; ДИМЕНЗИИ-40x25mm; ДОЛЖИНА-2m; ПАКУВАЊЕ-50m.