ПЛАСТИЧЕН КАНАЛ НЕПЕРФОРИРАН 25×16(ШXВ), MUTLUSAN

32 ден

МАТЕРИЈАЛ-ПВЦ(UL 94 V0); БОЈА-БЕЛА; ТИП-НЕПЕРФОРИРАН ЗА ОГ МОНТАЖА; ДИМЕНЗИИ-25x16mm; ДОЛЖИНА-2m; ПАКУВАЊЕ-80m.