ПЛАСТИЧЕН КАНАЛ НЕПЕРФОРИРАН 25×25(ШXВ), MUTLUSAN

46 ден

МАТЕРИЈАЛ-ПВЦ(UL 94 V0); БОЈА-БЕЛА; ТИП-НЕПЕРФОРИРАН ЗА ОГ МОНТАЖА; ДИМЕНЗИИ-25x25mm; ДОЛЖИНА-2m; ПАКУВАЊЕ-100m.