ПЛАСТИЧЕН КАНАЛ НЕПЕРФОРИРАН 40×40(ШXВ), MUTLUSAN

79 ден

МАТЕРИЈАЛ-ПВЦ(UL 94 V0); БОЈА-БЕЛА; ТИП-НЕПЕРФОРИРАН ЗА ОГ МОНТАЖА; ДИМЕНЗИИ-40x40mm; ДОЛЖИНА-2m; ПАКУВАЊЕ-40m.