ПЛАСТИЧЕН КАНАЛ НЕПЕРФОРИРАН 60×40(ШXВ), MUTLUSAN

113 ден

МАТЕРИЈАЛ-ПВЦ(UL 94 V0); БОЈА-БЕЛА; ТИП-НЕПЕРФОРИРАН ЗА ОГ МОНТАЖА; ДИМЕНЗИИ-60x40mm; ДОЛЖИНА-2m; ПАКУВАЊЕ-30m.