ПЛАСТИЧЕН КАНАЛ НЕПЕРФОРИРАН 80×60(ШXВ), MUTLUSAN

218 ден

МАТЕРИЈАЛ-ПВЦ(UL 94 V0); БОЈА-БЕЛА; ТИП-НЕПЕРФОРИРАН ЗА ОГ МОНТАЖА; ДИМЕНЗИИ-80x60mm; ДОЛЖИНА-2m; ПАКУВАЊЕ-24m.