ПЛАСТИЧЕН КАНАЛ НЕПЕРФОРИРАН 60×60(ШXВ), MUTLUSAN

156 ден

МАТЕРИЈАЛ-ПВЦ(UL 94 V0); БОЈА-БЕЛА; ТИП-НЕПЕРФОРИРАН ЗА ОГ МОНТАЖА; ДИМЕНЗИИ-60x40mm; ДОЛЖИНА-2m; ПАКУВАЊЕ-32m.