ПЛАСТИЧЕН КАНАЛ ПОДЕН 60×15(ШXВ), MUTLUSAN

137 ден

МАТЕРИЈАЛ-ПВЦ(UL 94 V0); БОЈА-СИВА(RAL 7035); ТИП-НЕПЕРФОРИРАН ЗА НА ПОД; ДИМЕНЗИИ-60x15mm; ДОЛЖИНА-2m; ПАКУВАЊЕ- m.