ТОПЛОСОБ. СПОЈКА MWTM 25/8 СО ЛЕПЛИВ СЛОЈ ЗА КАБЕЛ 1×50-70mm2 – RAYCHEM

368 ден

МАТЕРИЈАЛ- ПОЛИОЛЕФИН;
СО ЛЕПАК- ДА;
ДИЈАМЕТАР(Ф)mm -25/8mm
ДОЛЖИНА- 1m;
БОЈА- ЦРНА.

377022 Brand: