ТОПЛОСОБ. СПОЈКА MWTM 16/5 СО ЛЕПЛИВ СЛОЈ ЗА КАБЕЛ 1x35mm2 – RAYCHEM

368 ден

МАТЕРИЈАЛ- ПОЛИОЛЕФИН;
СО ЛЕПАК- ДА;
ДИЈАМЕТАР(Ф)mm -16/5mm
ДОЛЖИНА- 1m;
БОЈА- ЦРНА.

377021 Brand: