ТОПЛОСОБ. СПОЈКА (22/6)mm СО ЛЕП. , L=1m, ЦРНА SRH2 127418 CELLPACK

210 ден

МАТЕРИЈАЛ- ПОЛИОЛЕФИН;
СО ЛЕПАК- ДА;
ДИЈАМЕТАР(Ф)mm -22/6mm
ДОЛЖИНА- 1m;
БОЈА- ЦРНА.

377542 Brand: