ТОПЛОСОБ. СПОЈКА MWTM 75/22 СО ЛЕПЛИВ СЛОЈ ЗА КАБЕЛ – RAYCHEM

1.200 ден

МАТЕРИЈАЛ- ПОЛИОЛЕФИН;
СО ЛЕПАК- ДА;
ДИЈАМЕТАР(Ф)mm -75/22mm
ДОЛЖИНА- 1m;
БОЈА- ЦРНА.

3770241 Brand: