ТОПЛОСОБ. СПОЈКА MWTM 85/25 СО ЛЕПЛИВ СЛОЈ ЗА КАБЕЛ – RAYCHEM

1.500 ден

МАТЕРИЈАЛ- ПОЛИОЛЕФИН;
СО ЛЕПАК- ДА;
ДИЈАМЕТАР(Ф)mm -85/25mm
ДОЛЖИНА- 1m;
БОЈА- ЦРНА.

3770242 Brand: