ТОПЛОСОБ. СПОЈКА MWTM 10/3 СО ЛЕПЛИВ СЛОЈ ЗА КАБЕЛ 1×10-25mm2 – RAYCHEM

335 ден

МАТЕРИЈАЛ- ПОЛИОЛЕФИН;
СО ЛЕПАК- ДА;
ДИЈАМЕТАР(Ф)mm -10/3mm
ДОЛЖИНА- 1m;
БОЈА- ЦРНА.

377020 Brand: