РЕДНА КЛЕМА ВС AVK 35 RD СИВА 304250 KLEMSAN

131 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-125 А;
НОМИНАЛЕН НАПОН-1000 V AC;
МАТЕРИЈАЛ-БАКАР, МЕСИНГ, ПОЛИАМИД PA;
НАМЕНЕТА ЗА- БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
БОЈА-СИВА;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
СТАНДАРД-IEC 60947-7-1;
МОНТАЖА-НА DIN ШИНА;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-(35)mm2;
ДИМЕНЗИИ-63,3x16x52,8(ВxШxД);
ПАКУВАЊЕ-40 ПАР.

371206 Brand: