РЕДНА КЛЕМА ВС AVK 2.5 ЦРНА 304125 KLEMSAN

24 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-24 А;
НОМИНАЛЕН НАПОН-750 V AC;
МАТЕРИЈАЛ-БАКАР, МЕСИНГ, ПОЛИАМИД PA;
НАМЕНЕТА ЗА- БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
БОЈА-ЦРНА;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
СТАНДАРД-IEC 60947-7-1;
МОНТАЖА-НА DIN ШИНА;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-(2,5)mm2;
ДИМЕНЗИИ-44,5x5x44,2(ВxШxД);
ПАКУВАЊЕ-100 ПАР.

371214 Brand: