РЕДНА КЛЕМА ВС AVK 16RD ПЛАВА 304241 KLEMSAN

70 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-76 А;
НОМИНАЛЕН НАПОН-750 V AC;
МАТЕРИЈАЛ-БАКАР, МЕСИНГ, ПОЛИАМИД PA;
НАМЕНЕТА ЗА- БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
БОЈА-ПЛАВА;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
СТАНДАРД-IEC 60947-7-1;
МОНТАЖА-НА DIN ШИНА;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-(16)mm2;
ДИМЕНЗИИ-63,3x12x52,8(ВxШxД);
ПАКУВАЊЕ-50 ПАР.

371244 Brand: