РЕДНА КЛЕМА ВС AVK 10 ПЛАВА 304151 KLEMSAN

60 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-57 А;
НОМИНАЛЕН НАПОН-630 V AC;
МАТЕРИЈАЛ-БАКАР, МЕСИНГ, ПОЛИАМИД PA;
НАМЕНЕТА ЗА- БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
БОЈА-ПЛАВА;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
СТАНДАРД-IEC 60947-7-1;
МОНТАЖА-НА DIN ШИНА;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-(10)mm2;
ДИМЕНЗИИ-44,5x10x44,2(ВxШxД);
ПАКУВАЊЕ-100 ПАР.

371243 Brand: