РЕДНА КЛЕМА ВС AVK 10TК RD Ж/З 334470 KLEMSAN

142 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА— А;
НОМИНАЛЕН НАПОН— V AC;
МАТЕРИЈАЛ-БАКАР, МЕСИНГ, ПОЛИАМИД PA;
НАМЕНЕТА ЗА- БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
БОЈА-ЖОЛТО/ЗЕЛЕНА;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
СТАНДАРД-IEC 60947-7-1;
МОНТАЖА-НА DIN ШИНА;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-(10)mm2;
ДИМЕНЗИИ-44,5x10x42(ВxШxД);
ПАКУВАЊЕ-25 ПАР.

371223 Brand: