РЕДНА КЛЕМА ВС AVK 16T RD Ж/З 334200 KLEMSAN

219 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА— А;
НОМИНАЛЕН НАПОН— V AC;
МАТЕРИЈАЛ-БАКАР, МЕСИНГ, ПОЛИАМИД PA;
НАМЕНЕТА ЗА- БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
БОЈА-ЖОЛТО/ЗЕЛЕНА;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
СТАНДАРД-IEC 60947-7-1;
МОНТАЖА-НА DIN ШИНА;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-(16)mm2;
ДИМЕНЗИИ-58,7x12x52,8(ВxШxД);
ПАКУВАЊЕ-50 ПАР.

371224 Brand: