РЕДНА КЛЕМА ВС AVK 6TК RD Ж/З 334460 KLEMSAN

120 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА— А;
НОМИНАЛЕН НАПОН— V AC;
МАТЕРИЈАЛ-БАКАР, МЕСИНГ, ПОЛИАМИД PA;
НАМЕНЕТА ЗА- БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
БОЈА-ЖОЛТО/ЗЕЛЕНА;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
СТАНДАРД-IEC 60947-7-1;
МОНТАЖА-НА DIN ШИНА;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-(6)mm2;
ДИМЕНЗИИ-44,5×8,2×42(ВxШxД);
ПАКУВАЊЕ-25 ПАР.

371222 Brand: