РЕДНА КЛЕМА ВС AVK 4 ПЛАВА 304131 KLEMSAN

24 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-32 А;
НОМИНАЛЕН НАПОН-750 V AC;
МАТЕРИЈАЛ-БАКАР, МЕСИНГ, ПОЛИАМИД PA;
НАМЕНЕТА ЗА- БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
БОЈА-ПЛАВА;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
СТАНДАРД-IEC 60947-7-1;
МОНТАЖА-НА DIN ШИНА;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-(4)mm2;
ДИМЕНЗИИ-44,5x6x44,2(ВxШxД);
ПАКУВАЊЕ-80 ПАР.

371241 Brand: