РЕДНА КЛЕМА ВС AVK 2.5-4 TК RD Ж/З 34450 KLEMSAN

101 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА— А;
НОМИНАЛЕН НАПОН— V AC;
МАТЕРИЈАЛ-БАКАР, МЕСИНГ, ПОЛИАМИД PA;
НАМЕНЕТА ЗА- БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
БОЈА-ЖОЛТО/ЗЕЛЕНА;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
СТАНДАРД-IEC 60947-7-1;
МОНТАЖА-НА DIN ШИНА;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-(2,5-4)mm2;
ДИМЕНЗИИ-44,5x6x42(ВxШxД);
ПАКУВАЊЕ-50 ПАР.

371220 Brand: