РЕДНА КЛЕМА ВС AVK 6 СИВА 304140 KLEMSAN

42 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-41 А;
НОМИНАЛЕН НАПОН-630 V AC;
МАТЕРИЈАЛ-БАКАР, МЕСИНГ, ПОЛИАМИД PA;
НАМЕНЕТА ЗА- БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
БОЈА-СИВА;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
СТАНДАРД-IEC 60947-7-1;
МОНТАЖА-НА DIN ШИНА;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-(6)mm2;
ДИМЕНЗИИ-44,5x8x44,2(ВxШxД);
ПАКУВАЊЕ-60 ПАР.

371202 Brand: