РЕДНА КЛЕМА ВС AVK 35T RD Ж/З 334210 KLEMSAN

252 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА— А;
НОМИНАЛЕН НАПОН— V AC;
МАТЕРИЈАЛ-БАКАР, МЕСИНГ, ПОЛИАМИД PA;
НАМЕНЕТА ЗА- БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
БОЈА-ЖОЛТО/ЗЕЛЕНА;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
СТАНДАРД-IEC 60947-7-1;
МОНТАЖА-НА DIN ШИНА;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-(35)mm2;
ДИМЕНЗИИ-58,7x16x52,8(ВxШxД);
ПАКУВАЊЕ-40 ПАР.

371226 Brand: