ПОЦИНКУВАНА ЛЕНТА 30×3

143 ден

МАТЕРИЈАЛ-ТОПЛО ПОЦИНКУВАН ЛИМ;
ДИМЕНЗИИ-30x3mm(ВxШ);
СПЕЦИФИЦНА ТЕЖИНА-0,731 Kg/m;
ПАКУВАЊЕ-КОТУРИ, ОКОЛУ 50Kg.

395108 Brand: