ПЛАСТИЧЕН КАНАЛ НЕПЕРФОРИРАН 100×60(ШXВ), MUTLUSAN

256 ден

МАТЕРИЈАЛ-ПВЦ(UL 94 V0); БОЈА-БЕЛА; ТИП-НЕПЕРФОРИРАН ЗА ОГ МОНТАЖА; ДИМЕНЗИИ-100x60mm; ДОЛЖИНА-2m; ПАКУВАЊЕ-20m.