КАБЕЛ ПАПУЧА ЗА ГМЕЧЕЊЕ CU 95/14

Available in store

МАТЕРИЈАЛ-БАКАР; НАМЕНЕТА ЗА-БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ; НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-95mm2; ТИП-ЗА ГМЕЧЕЊЕ; ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М14; ДИМЕНЗИИ-24x42mm(ШxД).