КАБЕЛ ПАПУЧА ЗА ГМЕЧЕЊЕ CU 25/8

46 ден

МАТЕРИЈАЛ-БАКАР; НАМЕНЕТА ЗА-БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ; НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-25mm2; ТИП-ЗА ГМЕЧЕЊЕ; ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М8; ДИМЕНЗИИ-16x25mm(ШxД).