КАБЕЛ ПАПУЧА ЗА ГМЕЧЕЊЕ CU 16/8

36 ден

МАТЕРИЈАЛ-БАКАР; НАМЕНЕТА ЗА-БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ; НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-16mm2; ТИП-ЗА ГМЕЧЕЊЕ; ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М8; ДИМЕНЗИИ-14x22mm(ШxД).