КАБЕЛ ПАПУЧА ЗА ГМЕЧЕЊЕ CU 35/12

63 ден

МАТЕРИЈАЛ-БАКАР; НАМЕНЕТА ЗА-БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ; НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-35mm2; ТИП-ЗА ГМЕЧЕЊЕ; ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М12; ДИМЕНЗИИ-22x31mm(ШxД).